Ludvig7183

Gode råd om metformin versus clomifen

2 indlæg i dette emne

Hej alle i søde piger

Jeg er ikke så aktiv bruger herinde, men jeg håber dette er det rette sted til mit spørgsmål.

Min mand og jeg har de sidste tre år forsøgt at lave et barn. Vi har ikke fået noget hjælp, da vi er blevet tjekket og der ikke burde være noget galt, ud over nogle ekstra kilo. Efter næsten at have nået til et punkt hvor jeg var ved at give op, var jeg så heldig at blive gravid i maj, men tabte det i uge ni.

Efter alt dette, er jeg endnu mere opsat på at blive gravid end nogensinde, da jeg ved det kan lade sig gøre for mig nu. Derfor har jeg igen været ved lægen og vi har fået lavet en lidt større udredning på mig. Det viser sig jo så, at jeg har pco, og jeg kan nu vælge imellem og jeg vil i behandling med metformin eller med clomifen ved en gyn. Dette forudsætter selvfølgelig også at jeg sætter alt ind på vægttab, men dette er jeg også godt i gang med.

Nu er mit indlæg selvfølgelig allerede blevet langt, men i bund og grund vil jeg egentlig bare gerne høre jeres mening om og eventuelle erfaringer med et eller begge præparater, da jeg er lidt i vildrede. Jeg hælder nok mest til clomifen, da jeg har nogle meget lange og ustabile cyklusser.

Jeg håber det giver mening.

Mange knus fra Jane

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvorfor skal du vælge? De gør jo to vidt forskellige ting?! :blink

Da vi lavede Anna, fik jeg begge dele. Nu, hvor jeg har lagt min kost om, behøver jeg ikke Metformin, men kan nøjes med Pergotime.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER