Dino123

Behandling nu eller vente?

4 indlæg i dette emne

Synes jeg er lidt i vildrede. PB er startet op i januar, jeg har fuldstændige styr på cyklus og æl. I sidste måned har jeg endda haft en bio. Jeg/vi er udfordret ved, at jeg har vulvodyni (nervesmerter i underlivet), men efter bio ved jeg jo, at vi burde kunne selv. Alligevel har jeg en åben mulighed for behandling ved gyn. Hun er jo helt fantastisk og jeg føler mig meget tryg ved hende. Vi kan når som helst ringe og få IUI i næste kommende cyklus, og det er jo en super tryghed, hvis der ikke sker noget i PB snart. På den ene side vil jeg SÅ gerne, at vi kan selv, det vil betyde så meget på selvværdskontoen, på den anden side vil jeg bare så gerne have en positiv test hurtigst muligt! Med alt det her pladder vil jeg egentlig bare frem til, om nogen af jer vil dele lidt tanker omkring det at komme i behandling?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Behandling er ikke spor sjovt! Slet ikke hvis man skal igennem mange hormoner.

Men hvis i kan klare det uden hormoner så er det jo et spørgsmål om man vil "overlade kontrollen" og ikke lade det komme an på kroppen og det naturlige.

Jeg ville ønske vi kunne blive naturligt gravide, men det kan jeg nok skyde en hvid pil efter.

Hvis jeg var jer så ville jeg nok sætte en grænse der hedder "på det her tidpunkt går vi i behandling hvis ikke der er sket noget" og sætte det tidspunkt til hvor længe du kan udholde dine smerter? Hvis ikke du er generet af det kan i jo sætte den "normale" grænse på et år, da det ofte lykkedes i løbet af et år.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

En behandling vil være uden hormoner, da min cyklus er helt fast og det er bestemt en meget positiv del af det.

Sex er desværre med mange smerter på trods af diverse bedøvelsrscremer. Der er god chance for en massiv forbedring efter fødsel. Det er bestemt også en grund til en positiv test vil være velkommen.

Håber det snart lykkes for jer!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Okay så er det jo en vurderingssag hvor længe i vil prøve uden hjælp.

Vi startede i behandling i januar og der lykkedes det ;) men det var med hormoner, æg udtagning, oplægning og flere hormoner.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER