Mannie

artikel om behandling

4 indlæg i dette emne

Puhhh,... selvom jeg i dag er gravid i 9. uge har næsten 5 års barnløshed også sat sine spor hos mig, og da jeg læste artiklen, trillede tårene ned af kinderne. Det er så svært at få andre til at forstå de følelser, man sidder med, når man går gennem det ene mislykkede forsøg efter det andet.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg var så fuld af håb da vi gik i gang med behandling i jan 2009. Og da vi endelig nåede til 1 IUI var jeg 100% sikker på at når vi endelig fik hjælp ville jeg blive gravid.....langt om længe.... men min verden brød fuldstændig sammen da jeg stod med en negativ blodprøve. Og den var negativ 2 og 3 gang. I jan 2010 gik vi over til IVF og der var heldigvis gevinst i første hug. I dag har vi en fantastisk dreng på 3 ½ år og nu står vi og skal i gang igen :) Har man ikke selv været igennem denne følelsesmæssige rutchebane, så kan man IKKE sætte sig ind i hvad det vil sige.....

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har har idag fået taget 4 æg ud som skal Icsi behandles og så er det bare at vente i spænding til søndag om de er befrugtet. Vi har været i behandling i et år og prøvet at blive gravide i 3 år. Kan godt genkende tankerne i artiklen. Jeg synes det er lidt som om man sætter dele af livet på hold.. holder vejret indtil blodprøvesvar eller indtil næste behandling.. det er hårdt.. jeg er begyndt at træne hveranden dag, det giver mig mental styrke synes jeg..

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER