Nitzen1987

2 år

6 indlæg i dette emne

Nu bliver vores små poder snart 2 år :o

Andre end mig, der har svært ved at forstå, at ens lille dreng/pige er ved at være så stor?

 

Måske I har lyst til at give en status på, hvordan det går med jeres børn? :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Ja det er helt vildt, hvor er tiden dog blevet af.

Simon er blevet en en fantastisk stor dreng, der snakker som et vandfald og styrterrundt.

56700711e131f0129a65238ab62b9316_zpsc03d

Han er sød og kærlig og elsker at kramme, putte og skal også gerne give et farvelkys.

e64d18a15da17ee1b5a84beb8dad5295_zpsff35

Han er en aktivdreng med krudt i måsen, der elsker at komme ind og svømme i "det store vand" kendt hos os andre som svømmehallen.

e9e4227c26a2d21aa6c833a5c8df2daa_zpsfff8

Han elsker stadig bøger, men også duplo, legemaden og ikke mindst hans briotog bliver flittigt brugt. Og skal vi ud, så skal vi på legepladsen og gynge eller rutsje eller op i mosen og finde små pinde og sten. Eller i "netto", ved ikke lige hvor han har fået det fra, men alle supermarkeder hedder i hans verden Netto og han elsker at rende rundt og hjælpe med at putte ting op i kurven, oftes ting jeg finder min ikke altid, så man skal være opmærksom...

7e59b73db8bb261b9a1ad58b05c0414f_zps6256

bf9dfbc8d8a53633d83e9a059d9b7638_zpsa070

PT er han ynglingsfilm grislings store dag, eller noddy eller pingu på ramasjang. Han elsker musik, og vil gerne have tændt for åh abe boksen, hr. Skægs abc eller Sigurd. Vi var til koncert med Sigurd for nogle uger sider og der stod han bare på stolen mellem jacob og mig og havde en fest.

Han er en fantastisk dreng, der giver os så meget glæde hver dag, og vi er ikke i tvivl om at han nok skal blive en fantastisk og kærlig storebror!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Så blev Simon 2. Det er vildt så stærkt det er gået.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uh, stort tillykke med Simon!  :hurra Sikke en laekkermaas, der ioevrigt har lidt de samme "interesser" som Noah  ;)

 

Jeg fatter heller ikke, at de er saa store! Idag havde vi besoeg af en lille fnug, Agatha paa 2 mdr :wub Vi havde hende begge to paa armen og saa var Noah lige pludselig en stooor dreng  :o Han blev krammet godt af os begge, for han var vist lidt perpleks over at vi stod der med en lillebitte baby :rolleyes

 

Her er der ikke en lille ny i sigte foer vi naar ud paa den anden side af efteraaret maaske. Vi glaeder os til at nyde sommeren sammen og det er helt klart hyggeligt nu, hvor vi kan dele saa meget med Noah og responsen er saa stor fra ham! Elsker at vaere mor til ham og der skal laves mange madpakker til flod og strand-picnics de naeste maaneder  :7himmel

 

Noah er vild med traktorer, kaffestel, at tegne/male, lege vand, sine toejdyr, levende dyr, at skaere sin mad, sin scooter og at danse. Han er rigtig god til at handle og vi er ogsaa ofte ude at finde pinde og sten i naturen. Han er god til at hjaelpe og goer det gerne, saa rengoringen klarer vi faktisk ofte paa et par timer om ugen, hvor han har sit eget rengoeringsgrej at goere rent med  :D

 

 

 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uh ja 2 år - de blir så store og om nogle mdr skal min lille dreng være storebror. Han blir så stor.

Bare det sidste halve år er der sket så meget med ham. Sproget er eksploderet og han snakker i et væk. Det seneste nye er at han nu kan sige Julius, casper, som fætrene hedder og Viktor som en dreng i dp hedder.

Han kører uden problemer på løbecyklen og sætter ind i mellem fart på, at mor ska sætte farten op. Han vil gerne hjælpe til, når vi laver mad eller andre ting.

Hans store interessere er fut fut (tog), traktorer og gravkøere plus biler.

Lasse vejer ca 13 kg og er ca 90 cm - han ved hvad han vil og ytrer sig gerne, når han er utilfreds og ikk får sin vilje.

JC2gJqn.jpg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg fik vist aldrig skrevet en opdatering på Maja herinde :oops

Maja fyldte 2 år d. 7. juni.

Maja er i en forrygende udvikling og hænger bestemt ikke i bremsen. Hendes sprog er meget bedre end man kan forvente af en 2 årig. Så ofte bliver hun skudt til at være ældre end hun er. Motorisk er hun også rigtig godt med, hun er en rigtig bulderbasse og har ikke kendskab til frygt, så det er os egentlig lidt en gåde at hun ikke får flere skrammer end hun gør :D

Maja er en rigtig glad pige, men trodsalderen har bestemt gjort sit indtog hos hende :blink

Maja elsker at lege med sit IKEA køkken og så er hun rigtig glad for for at synge fagtesange og synge i det hele taget. Hun elsker Mickeys klubhus på Disney Junior og så er hun derudover en rigtig udepige. Hun elsker at gynge, og kan sidde på gyngen i lang tid af gangen, mens vi skubber hende. hun kravler op af rebstiger til rutsjebaner.

Har lige været til 2 års undersøgelse, hvor Maja blev målt til 88 cm og hun vejede 12,2 kg, så hun er en helt gennemsnitlig pige :) Vi fik også talt lidt om trodsalderen og hvordan vi sætter grænser :)

WKu1PJz.jpeg

0qKWwN8.jpeg

tN27KYm.jpeg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER