Hønemor

babyudstyr.

6 indlæg i dette emne

Hej piger!

 

hvor langt er I andre mon med at købe ind til den lille?  :) Synes det er så svært at vide hvad man har brug for, og hvad der kan vente til senere hen.. Man kan jo købe sig fattig i lækkert babylir, men det er lige det, hvad man egentlig får brug for. 

 

Vi har købt:

autostol

tremmeseng

en del bodier, lidt kjoler osv

cremer, olier, sutter, newborn bleer, engangsklude osv

stofbleer - gad vide hvor mange man har brug for?

sengetøj

dyne, pude - skal man mon have flere sæt??

pusletaske

barnevogn m. lift, regnslag, myggenet bestilt

nogenlunde styr på puslebord - det bliver noget med en kommode med en overdel på.

 

Så jeg tror, at vi i grove træk mangler:

puslepude

ammepude

badekar

 

Køber I sutteflasker osv på forhånd?? eller venter man og ser om man kan amme?? 

 

 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

altså nu har vi en del fra sidste gang, hvor det også var en pige, men vi har måtte købe ny babyautostol, har købt lidt tøj, body, nattøj, kjoler, bukser, har købt 2 små runde fade i hver sin farve til hoved/halefad, vi skal have købt et puslebord det bliver et der kan klappes sammen da vi ikke har plads til et at stå fast oppe. Har købt ny puslehynde og ammepude da det vi havde er gået til pga. mug, Vi har badekar og skråstol, barnevogn, 2 klapvogne, stofbleer mange tror vi har 25 men skal have et par stykker med navn på da Sofie har nogle med navn på så skal Laura også have nogle med sit navn på synes jeg.

Alt sengetøj, dyne og pude og hvad der tilhører har vi så vi skal ikke have købt så meget men noget skal vi, har også sutteflasker fra sidste gang.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hold da op, jeg kan se vi er bagud herhjemme :D

Indtil videre har vi kun købt et par bodyer, nogle strømper og et par bukser. Så har vi købt noget stof, som jeg syr et par sengesæt ud af.

Vi har snakket om at vi nok snart skal ud og se på barnevogn og de andre lidt større ting, men ingen af os har et synderligt behov for at købe babyting.. Endnu ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har ikke købt noget som helst - og ja det passer jo så faktisk ikke helt, for jeg har lige her til aften lavet en aftale med en om en autostol.

 

Ellers så tror jeg ikke rigtig at vi mangler noget - så det bliver nok ikke før til allersidst hvis der lige er noget vi ikke kan leve uden.

 

HUSK at alt afhængigt af hvilken barnevogn man gerne vil have, så skal de nogen steder forudbestilles, tror vi fik at vide at op til 3 mdr før ikke var unormalt.

 

MHT. sutteflasker, så er jeg pænt irriteret over at have købt sutteflasker på forhånd, for jeg har aldrig brugt dem, så det har virkelig været penge ud af vinduet. Tror vi har fået en eller to med i de der babypakker rundt omkring, og det havde været nok. Jeg har kun brugt flaskerne til at malke ud i. Måske den mindste hun faktisk drak det udmalkede mælk af flasken, det kan jeg ikke huske, den store drak det af et lille bæger eller på en ske, da han var helt spæd og blev suppleret.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har fået rigtig meget af familie og venner til vores dreng. Jeg har to piger fra før af, men det tøj kan han jo ikke bruge :-D

 

Vi har puslebord, seng + madras, dyne + pude, en masse brugt tøj, sovepose, combivogn, babysele, lidt legetøj, 2 sæt sengetøj, trip trap stol, og en masse småting, så synes vi er godt på vej :-))

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi er vidst også ret godt med, kan jeg se :D

 

Vi har lige været ude i babysam for to dage siden og stor shoppe - vi har så valgt først at hente tingene en måneds tid inden termin, da vi bor i et stort byggerod lige pt, og ikke har plads til noget :)

Vi har købt:

 

Barnevogn + madras

lift + madras

Myggenet og regnslag til barnevognen

Pusletaske

Tremmeseng + madras

Sengerand

Puslepude

Ammepude

Lagener

2 stk. dyner 

1 stk. sengetøj

Autostol

Badekar

Dåbskjole

 

Vi mangler umiddelbart:

Babyalarm

Puslekommode

Stofbleer

Tøj

Diverse cremer, neglesaks, termometer og hvad man nu skal ha´ :D

 

VI har arvet en vugge og en 30 år gammel trip trap stol, som vi skal ha´ malet, så det er der også styr på :)

 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER