Kahog

Karins tråd om graviditet

4 indlæg i dette emne

Tænker at jeg vil starte min egen lille tråd om de små ting der rører sig, i stedet for at starte en masse småtråde, eller springe over at lave dem, fordi det netop bare er småting.

 

Helt aktuel så er det følgende der er aktuelt her hos mig

 

Jeg er så træt hele tiden - skal virkelig tage mig sammen hvis jeg ikke bare skal falde i søvn, når jeg sidder i sofaen.

 

I marts havde jeg nogle voldsomme svimmelhedsanfald, og i april fik jeg mig taget sammen til at tage til lægen, da det var helt tosset. Hun havde en formodning om at det kunne være noget i mine øre, der så drillede min balancenerve. En tid hurtigt ved en ørelæge var umuligt, og da jeg fandt ud af at øresten, kan være en træls tilbagevendede tilstand, satte jeg mig for at finde ud af om det kunne være andet. Lægen havde taget en del blodprøver, men da jeg efter et par dage ikke havde fået svar på dem, tog jeg selv om målte min blodprocent på arbejde. Den var i bund på 6,6 og jeg begyndte at tænke at problemet jo nemt kunne stamme herfra sammenholdt med et blodtryk i den lave ende. Da jeg vidste at lægen også havde målt mit jernindhold fik jeg hende rykket for svaret. Og sørme ja jeg har også en al for lav værdi af jern i blodet. Så nu er jeg på en høj dosis jern, gik fra de 40 anbefalde mg til 200mg om dagen. Her er så nok forklaringen på både min svimmelhed og også det faktum at jeg er træt hele tiden. Det hjælper selvfølgelig heller ikke at jeg har to børn alene lidt endnu (ca. 1 mdr, men hvem tæller).

 

Det irritere mig bare lidt at der ikke er en hurtig løsning, for det tager bare så lang tid at få jernniveauet op.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Begge mine børn har nu haft fornøjelsen af at mærke babyen sparke - de går vildt op i det, det er så hyggeligt.

 

Min datter lå og puttede op af mig, da baby sparker hende, hun røg op med sådan et forundret udtryk i øjenene inden hun gav sig til at grine. Det var guld værd at se.

 

Storebror har måttet vente lidt længere, for han har ikke helt tålmodighed til at vente på et nyt spark, men den anden aften fik han mildelst talt et ordenligt los, og så var lykke gjort.

 

Jeg kæmper stadig voldsomt med træthed, men håber at det letter når vi får min mand hjem om 15 dage jubiii

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Blir rigtig dejligt for jer at få L hjem igen, Karin. Er du sygmeldt nu eller?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Blir rigtig dejligt for jer at få L hjem igen, Karin. Er du sygmeldt nu eller?

Jeg glæder mig så meget Maria - mere end jeg har gjort før. Nej jeg arbejder stadig stadig, men skal til lægen på mandag, så må vi se hvad hun synes om det hele. Min fys er ikke så optimistisk længere

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER