My love

Barn nr 2 - Update i nr 12

26 indlæg i dette emne

Nu håber jeg ikke, at du bliver fornærmet over det jeg skriver, men øhm... De tråde du har oprettet på det sidste giver ikke indtryk af, at det er en velovervejet ide, at få et barn mere lige i den nærmeste fremtid :unsure

Både pga økonomi, job og fordi du lige for halvanden uge siden overvejede at gå fra din mand :unsure

Håber ikke du bliver stødt over det jeg skriver :)

Det er helt i orden og kan godt se hvad du mener.

For at svare på det. Så ja så sidder vi stramt i det, men vi ved det vil vende igen. Og så er vi nok så optimistiske at vi regner med det kun er en periode. Vi har aldrig sejlet i penge, men vi har heller aldrig haft så få. Men det skyldes at jeg kun har et dp barn. Og ved jeg til oktober eller november får et til. Samtidig søger min mand efter et andet arbejde.

Med hensyn til vores forhold så var det rigtig træls og rigtig streng lige der. Det går meget bedre. Vi har fået snakket tingene igennem. Jeg er desværre en som gemmer på tingene, ruger over dem og kan så være sur i længere tid. For jeg fortæller ikke hvorfor jeg er sur. Det har jeg måtte arbejde meget med. Og ved godt at et par uger ikke gør forskellen. Men i de uger har jeg ikke en eneste gang gået og været sur. Fordi hvis der har været noget har jeg sagt det. Der skal selvfølgelig fortsat arbejdes med det.

Vi har været sammen i en del år nu og det har gået godt indtil nu. Min frustration over økonomien og over han var så ligeglad fik det hele til at sejle.

Men der er sket meget siden. Vi har begge fået et ekstra job. Godt nok kun hen over sommeren men det vil virkelig hjælpe os rigtig meget. Vi kan få noget klatgæld væk og få rettet op på lidt hænge partier :) folk der siger penge ikke gør en lykkelige ved ikke hvad de snakker om ;) at være helt nede og have meget lidt gør i hvert fald heller ikke en lykkelig. Men penge hjælper meget et stykke vej :)

Jeg kan nemlig pludselig se lys for enden af tunllen,

Barn nr to har længe været et ønske men vi har ikke rigtig synes det har passet ind og at der har været tid og selvfølgelig økonomi. Men nu hvor det hele begynder at se lysere ud så dukker drømmen op igen.

Jeg håber ikke det lyder som et forsvar for det er ment som en forklaring

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER