Caddie

Smalltalk

703 indlæg i dette emne

Håber lillepi hygger SÅ meget med sin baby at hun slet ikke har haft tid til at opdatere herinde :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Tillykke til alle jer der har født som jeg ikke har fået skrevet til :) håber det gik godt med fødslerne og at i nyder jeres små babyer :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Man kan åbenbart godt føde på så kort tid! Jeg kan desværre ikke huske retmeget fra fødslen da smerterne var ekstreme.... Jeg vidste dog godt at det ville gå den vej da den store pige blev født på samme måde bare på 3 timer... Jeg har dog valgt at sige at denne fødsel er den sidste... Det var ved at gå galt da smerterne og chokket fik alle musklerne i ben og læn til at spænde så meget at da hoved var lige ved udgangen klappede det hele sammen og der måtte tre mand til at skille dem ad og holde dem adskilte til hun kom ud... Det betød at hun var ved at blive kvalt i fødegangen... Heldigvis skete der ikke noget.... Så vi har det godt alle sammen!

Håber snart at der sker noget hos dig Kia... Det er dæleme træls at gå over tid!

Hold da op. Ja, det er ikke mærkeligt at kroppen ikke kunne følge med, når det gik så lynenes hurtigt. Hvor godt at det trods alt gik godt og baby kom ud i god behold. :) Endnu engang stort tillykke med hende! :loveshower

 

Så lykkes det også os at blive forældre.

En lille gulklup på knap 4000 gram - det gik lidt stærkt, 7 timer fra første ve til fødsel, der var ikke mange pauser! Men vi har det alle godt :)

Hvor fantastisk! STORT tillykke!!! Endelig! :) :loveshower  Uden igangsættelse? Ja, det var en hurtig fødsel for en 1. gangs. Godt at høre at I har det godt.  :7himmel  Hvordan går det hos den lille familie nu?

 

Lille Pi hvordan går det hos dig? Håber bestemt du har din guldklump hos dig nu :) :balloons

Jo tak, det går godt - på trods af ikke så meget søvn. Vi har fået vores lille datter ud til os. Sorry at jeg først får skrevet herinde nu - tænkte ikke lige på det de første dage og derefter blev jeg ved med at glemme det (træthed og ammehjerne ;) ).

 

Håber lillepi hygger SÅ meget med sin baby at hun slet ikke har haft tid til at opdatere herinde :)

Vi hygger med en masse amning og ikke så meget søvn, men det er jo fantastisk at være blevet mor til sådan en skøn lille skabning. :kuller :7himmel Hun var 52 cm og vejede 3.470 g. :)

Nærmere beretning kommer i den anden tråd "Hvordan går det?". :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER